BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Furkan Miraç - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir şubat gününde günümüzü miniklerimizin tebessümleriyle daha da güzelleştirmek amacıyla heybelerimizi alıp miniklerimizle oynamak için yola koyulduk. Genel Pediatri servisinde meraklı ve oyun oynamaya heyecanlı 9 yaşındaki miniğimiz Furkan Miraç ile tanıştık. Öncelikle Miraç'ı tanımak için ufak sorular sorup tahminlerde bulunduk. Örneğin en sevdiği rengin kırmızı, okulda en eğlendiği dersin de matematik olduğunu öğrendik. Ayrıca sevimli miniğimiz Miraç’ın büyüyünce hangi mesleği yapmak istediğini tahmin etmeye çalıştık ama bir türlü tutturamayıp Miraç’ı epey güldürdük. Nihayetinde de yazılım mühendisi olmak istediğini bize söyledi. Sohbetimizin ardından miniğimize elimizdeki Uno oyunun kartlarıyla birkaç illüzyon gösterisi yaptık. Bu keyifli gösterilerde biz de meraklı miniğimiz de çok eğlendik. Gösterilerin arasında akıllı miniğimiz Miraç, bu gösterilerin bazılarını zekice çözümleyebilmeyi başardı. Keyifli ziyaretimizin sonuna geldiğimizde Miraç’a dileğini sorduğumuzda bizden "Bluetooth Klavye" istediğini söyledi. Siz de tatlı miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz? 

Şubat ayının sıcak bir gününde miniğimiz Furkan Miraç'ın dileğinin bize ulaştığının haberini almamızın ardından ailesiyle iletişime geçtik. İlk fırsatta da heyecanla Pediatri servisinin yolu tuttuk. Furkan Miraç bizi sevimli gülümsemesiyle karşıladı. Bluetooth klavyesini çok beğendi. Hediyesini sevdiği gözlerinden, gülümsemesinden belli oluyordu ve bu bizi de çok mutlu etti. Tatlı miniğimiz Furkan Miraç'ın dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olan sevgili gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: