BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aziz Çağan - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın serin ve kapalı olduğu bir mayıs sabahında miniğimiz gönlümüze neşe getirsin diye Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde sevimli ve zeki miniğimiz Aziz Çağan ile tanıştık. Aziz Çağan 10 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Yakışıklımızla oyunlarımıza Jenga ile başladık. Aziz bu oyunda çok yetenekliydi ve ustaca hamleleriyle bizi alt etti. Bir yandan oynarken bir yandan sohbet ettik. Aziz Çağan bize kitap okumayı çok sevdiğini söyledi ve okuduğu bazı kitapları anlattı. Aziz Çağan öyle güzel bir okuyucuydu ki kendisi de o kitapların dünyasında yaşıyormuşçasına cümleler kuruyor ve kurduğu her cümlede bizi kendine hayran bırakıyordu. Aziz’in kurduğu cümlelerin güzelliğiyle oyunlarımıza devam ederken Buz Tuzağı oyununu da tatlı bir rekabetle bitirdik. Aziz Çağan sadece oyunların değil gönlümüzün de galibi olmuştu. Son oyunumuz olan Ben Kimim oyununa geldiğimizde ise kazanan baştan belliydi. Aziz Çağan’ın eşsiz sohbetine doyamadık ve aklımıza gelen tüm soruları ona sorduk. Bize en sevdiği dersin fen bilimleri olduğundan, takım tutmayı sevmediğinden, çizgi romanlardan hoşlandığından bahsetti. Bu keyifli mi keyifli ziyaretimizin sonuna gelirken yakışıklımıza bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Aziz Çağan biraz düşününce "Lego Klasik Seti" istediğini ve dileğinin bu olduğunu söyledi. Siz de Aziz'in mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşin bize tüm güzelliğiyle parladığı bir günde miniğimizin dileğinin elimize ulaştığı haberiyle heyecanlandık. Büyük bir sevinçle miniğimizin ailesine ulaştığımızda ise hastaneden ayrıldıklarını ve Aziz Çağan’ın çok daha iyi olduğunu öğrendik. Bu haber bizi çok mutlu etti. Konuşmamızı hediyesini yakışıklımıza en kısa zamanda göndereceğimizi söyleyerek bitirdik. Aziz Çağan büyük bir merakla dileğini beklediğini söyledi. Biz de onu çok bekletmemek için hemen hediyesini kargoladık. Hediyesi eline ulaştığında ise yakışıklımızın çok mutlu olduğunu, gözlerinin sevinçle parladığını öğrendik. Onun mutluluğuyla bizler de mutlu olduk. Miniğimizin gözlerinin sevinçle parlamasına vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: