BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aslıhan - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mayıs gününde kostümlerimizi giyip heyecanla hastanemizin yolunu tuttuk. Kiminle tanışacağımızdan habersiz Enfeksiyon servisinin kapısını çaldığımızda bizi tatlı mı tatlı miniğimiz Aslıhan karşıladı. Aslıhan 4 yaşında ve hastanemizde Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimiz Aslıhan’la beraber oyun serüvenimize oyun hamurlarından kurabiyeler ve pastalar yaparak başladık ve birbirinden güzel görünen bir sürü yemek hazırladık. Ardından kahve makinesi oyuncağıyla kahve yapıp fincanlarımızda servis ettik. Hazırladığımız kocaman sofrada oturup sohbet ederken miniğimizin büyüyünce doktor olmak istediğini öğrendik. Rengarenk palyaço kostümlerimizi çok beğenen miniğimizin en sevdiği renkler de pembe ve mormuş. Miniğimize sohbetimizin sonunda dileğini sorduğumuzda bizden “Oyuncak Kahvaltı Seti” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek yüzünde sımsıcak bir gülümseme oluşturmak ister misiniz?

Miniğimiz Aslıhan’ın hediyesi elimize ulaşınca çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Taburcu olduğunu öğrendiğimiz miniğimizin hediyesini vakit kaybetmeden kargoladık ve miniğimize dileğini ulaştırdık. Hediyesini çok beğenen miniğimiz hemen oynamaya başlamış ve çok mutlu olmuş. Bizlerin ve miniğimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: