BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Asel Hüme - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mayıs gününde oyunlarımızı, boyama kitaplarımızı ve oyun hamurumuzu yanımıza alıp kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Alerji İmmünoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar akıllı ve bir o kadar da yetenekli olan miniğimiz Asel ile tanıştık. Asel 4 yaşında ve hastanemizde İmmün Yetmezlik tanısı (Bağışıklık sisteminin yetmezliği) ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize oyun hamuru ile oynayarak başladık. Miniğimiz oyun hamurundan çok güzel şekiller oluşturdu. Hatta bizimle yarıştı ve fark atarak kazandı. Onun kahkalarıyla hepimiz neşelendik. Ardından puzzle oynamaya karar verdik. Miniğimiz yine çok başarılıydı ve kısa sürede tamamladı. Keyifli oyunumuz esnasında Asel ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bize büyüyünce doktor olmak istediğinden bahsedince Süper Doktor oynamaya başladık. Oyun serüvenimizden sonra ise boyama yaptık. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Elsa Bebek Seti" istediğini söyledi. Siz de Asel'in dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir mayıs gününe Asel'in hediyesinin geldiğini öğrenerek başladık. Miniğimizin dileğini hızlıca yerine getirmek için ailesi ile iletişime geçtik ve ne zaman hastaneye geleceklerini öğrendik. Onunla tekrar oyun oynayabilmek için 30 Mayıs olmasını iple çektik. Vakit geldiğinde büyük bir heyecanla hastanenin yolunu tuttuk. Asel bizi elimizde Elsa'yla görünce havalara uçtu. Biz de onun bu mutluluğu ile mutlu olduk. Miniğimizin arzusunu yerine getirerek hem bizleri hem Asel'i mutlu eden gönüllümüze içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: