BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ela - Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi

Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir Muğla gününde oyuncaklarla dolu torbalarımızı alıp hastanemize gittik. Hastanemizin Genel Pediatri servisine vardığımızda Spinal Musküler Atrofi (SMA) (Bir çeşit sinir-kas hastalığı) tanısıyla burada kalan Ela ile tanıştık. Ela'nın 8 yaşında olduğunu ve 2. sınıfa gittiğini öğrendik. Prensesimiz ile tanışıp birlikte oyun oynamaya başladığımızda çok güzel bir bağ kurduk. Önce beraber oyun hamuruyla oynadık. Daha sonra birlikte yapboz yaptık. Prensesimiz çok çabukça bütün parçaları bulup yerleştirerek hızıyla bizi şaşırttı. Daha sonra resim çizmeyi sevdiği için rengarenk hayvanlar çizip boyadık. Bir yandan oyunlarımızı oynarken bir yandan da sohbet ettik.  

Zamanın ne kadar çabuk geçtiğini fark edemediğimiz ziyaretimizin sonunda kendisine dileğini sorduk. Bizden oynamayı çok istediği "Barbie Evi" istediğini söyledi.  Güzeller güzeli Ela'nın dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: