BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Derman - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir şubat günü heybelerimizi alıp, önlüklerimizi giyip hastanemizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisine gittiğimizde bizi tatlı mı tatlı miniğimiz Derman karşıladı. Derman 10 yaşında ve hastanemizde Radial Agenezi (Doğuştan kol kemiği eksikliği) tanısıyla tedavi görmekte. Oyun serüvenimize balon yaparak başladık. Balondan köpek, kılıç ve şapka yaptık. Miniğimiz Derman, köpeğinin ismini Baloncuk koydu. Sonrasında illüzyon malzemelerimizle ona şaşırtıcı bir gösteri yaptık. Bizi hayranlıkla izleyen miniğimiz bunları nasıl yaptığımızı çok merak ettiğini söyledi. Biz de gösterimizin sonunda miniğimize bütün numaralarımızı anlattık ve çok mutlu oldu. Ardından Uno oynamaya başladık ve Uno oynarken en sevdiği rengin açık kırmızı olduğunu öğrendik. Derman'ın etrafına enerji saçan gülüşleri hepimize çok iyi geldi. Sohbetimizin sonunda kahramanımıza dileğini sorduğumuzda bizden “Robota Dönüşen Araba” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzünde koskocaman bir gülümseme oluşturmak ister misiniz?

Derman’ın dileği bize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik ve taburcu olduklarını duyunca vakit kaybetmeden hediyesini kargoladık. Hediyesini görünce çok mutlu olan Derman gün boyu hediyesini elinden bırakmamış. Miniğimizin hayalini gerçekleştirip onun yüzündeki kocaman gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: