BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Tuğba - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün biz gözleri çok güzel olan bir hanımefendi ile tanıştık. Ziyaretimizi yapmak üzere Genel Pediatri servisine doğru yola çıkmıştık ki ismi Tuğba olan miniğimizle orada tanıştık. Miniğimiz 12 yaşında ve hastanemizde Spina Bifida (Sinir sistemi gelişim bozukluğu) tanısı ile yatmakta. Çok güzel ve sevecendi. Bizi gerçekten mutlulukla karşıladı. Oyun oynayabilir miyiz diye sorduğumuzda bizi kırmadı ve kabul etti. Beraber UNO oynadık. Tuğba bu oyunda gerçekten çok iyiydi. Oyun oynarken o kadar eğlendik ki kaybettiğimizin farkına bile varamadık. Daha sonra biraz okuldan ve derslerden sohbet ettik. Sohbet esnasında Tuğba’nın doğum gününün çok yakın olduğunu öğrendik. Ziyaretimizin sonunda hep beraber çok eğlendiğimizi fark ettik. Kendisine dileğini sorduğumuzda bizden "Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık" istedi. Umarım en yakın zamanda bu hediyesiyle mutluluğuna mutluluk katma şansına sahip oluruz. Siz de bu mutluluğa ortak olmak ister misiniz?

Hediyemizin geldiğini duyar duymaz direkt Tuğba'ya ulaştık. Hediyesinin geldiğini duyar duymaz çok mutlu oldu. Ailesinin de onayıyla hemen sonraki gün buluşmaya karar verdik. O kadar heyecanlanmıştı ki bizden önce buluşacağımız yere varmıştı. Biraz sohbet ettikten sonra kendisine hediyesini verdik. Miniğimizin dileği aynı zamanda ona doğum günü hediyesi oldu. Kulaklığını keyifle taktı ve  teşekkürlerini iletti. Biz de onun dileğini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: