BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Batuhan - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir Şubat gününde içimizi ısıtıp miniklerimizle oyun oynamak için heybelerimizi alıp hastanemizin yolunu tuttuk. Genel Pediatri servisinde bizi tatlı gülümsemesiyle Batuhan karşıladı. Batuhan 12 yaşında ve Poliarteritis Nodosa (Bir çeşit damar iltihabı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Sohbetimize başta birbirimizi tanıyarak, neleri sevdiğimizi anlatarak başladık ve miniğimizin en sevdiği rengin sarı olduğunu öğrendik. Ayrıca Fenerbahçeli olan miniğimizin en sevdiği futbolcunun da Ronaldo olduğunu öğrendik. Sonrasında oyun serüvenimize Tahmin Et Bakalım oyunu ile devam ettik ve bizi tahminleriyle şaşkına çeviren miniğimiz her seferinde oyunu kazanmayı başardı. Daha sonrasında illüzyon malzemelerimizle birbirinden heyecanlı gösteriler yaptık ve çok eğlendik. Çok keyifli bir ziyaretin ardından miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden ‘’Sarı Uzaktan Kumandalı Araba’’ istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzünde kocaman bir gülümsemeye vesile olmak ister misiniz?

Şubat ayının sıcak bir gününde miniğimiz Batuhan’ın dileğinin bize ulaştığının haberini almamızın ardından ailesiyle iletişime geçtik. İlk fırsatta da heyecanla Pediatri servisinin yolu tuttuk. Miniğimiz bizi sevimli gülümsemesiyle karşıladı. Uzaktan kumandalı arabasıyla hemen ufak bir deneme sürüşü yaptık. Hediyesini sevdiği gözlerinden, gülümsemesinden belli oluyordu ve bu bizi de çok mutlu etti. Tatlı miniğimiz Batuhan’ın dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olan sevgili gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: