BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9150 - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Hafif yağmurlu bir Trabzon sabahında içimizi ısıtan o ziyarete çıkma sevgisiyle birlikte yanımıza boyama kitabı, boya kalemleri, stickerlar ve oyunlar alarak Hematoloji servisine doğru yola koyulduk. Ziyaretimizde bizi en az bizim kadar heyecanlı, bir o kadar da tatlı ve güzel miniğimiz karşıladı. Güzel ve akıllı miniğimiz 6 yaşında ve hastanemizde Rabdomyosarkom (Bir çeşit yumuşak doku kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Biz gelmeden önce de boyama yapan miniğimizle tanıştıktan sonra yanımızda getirdiğimiz kitabı boyamaya koyulduk. Miniğimiz kitaptaki görselleri çok güzel renklendiriyor ve kalemlerin renklerini çok iyi biliyordu, renklerden konu açılmışken en sevdiği renklerin de mor ve pembe olduğunu öğrenmiş olduk. Boyamalarını hiç taşırmadan ve çok güzel yapan dünyalar tatlısı miniğimizle bu esnada bolca sohbet etme imkanı da bulduk. Küçük miniğimiz ailesiyle beraber denize gitmeyi ve yüzmeyi çok seviyormuş hatta büyünce yüzme öğretmeni olmak istediğini söyledi bize. Boyamalarımızı tamamladıktan sonra sayfayı bir sürü stickerla da süslemeyi unutmadık hatta güzeller güzeli miniğimiz birkaç tane sticker da bize yapıştırdı. Bu esnada o kadar çok eğlendik ki gülüşlerimiz tüm odaya neşe kattı. Ziyaretimizin son zamanlarına doğru yaklaşırken yanımızda getirdiğimiz diğer bir oyunla vakit geçirdik. Akıllı miniğimiz oyuna bayıldı ve her seferinde bizi yenmeyi başarıp kazanan oldu. Artık ziyaretimizin sonuna geldiğimizde ise tatlı miniğimize bizden dileğini sorduk. Oyuncakları çok seven ve oyuncaklarıyla vakit geçirirken çok eğlenen dünyalar tatlısı miniğimiz bizden "Havuzu Olan Bir Barbie Evi" istedi. Siz de bu dünyalar tatlısı akıllı miniğimizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?


Ümmügülsüm’ün dileğinin geldiğini öğrenince çok mutlu olduk ve heyecanlandık. Miniğimizin ne kadar sevineceğini düşünmeden de edemedik. Hediyeyi bir an önce teslim etmek için hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimiz taburcu olmuştu bu yüzden kontrol için hastanemize geleceği gün hediyeyi teslim etmek için sözleştik. Teslim günü geldiğinde biz de miniğimizi göreceğimiz için çok sevinçliydik. Hediyemizi alıp miniğimizin yanına gittik. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu ve sevindi hatta hediyesini bir an önce açmak için heyecanlandı. Onun yüzündeki bu sevinç ve mutluluk bizim içimizi de yumuşacık yaptı. Bu mutluluğumuzda büyük emeği olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: