BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9589 - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir Ankara gününde heybelerimizi alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi orada müthiş enerjisiyle miniğimiz karşıladı. Miniğimiz 5 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize oyun hamuruyla başladık ve birlikte oyun hamurundan minyatür yemekler hazırladık. Ardından balondan yaptığımız kılıçlar ile birbirimize meydan okuduk. Tabii ki de miniğimiz bizi kolaylıkla mağlup etti. Sohbetimiz esnasında en sevdiği hayvanın kedi olduğunu, gelecekte doktor olmak istediğini, favori renginin pembe olduğunu ve jimnastikle ilgilendiğini öğrendik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Oyuncak Bebek Arabası" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesi gelir gelmez ailesiyle iletişime geçtik ve hastaneye gelecekleri günü iple çekmeye başladık. Miniğimizle buluşunca hemen hediyesini verdik ve miniğimiz heyecanla hediyesini açtı. Çok mutlu olan miniğimiz yanında getirdiği bebeğini bebek arabasına koyup oynamaya başladı. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek yüzünde kocaman bir gülümseme oluşmasına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: