BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hamdi Mert - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir mayıs günü oyuncaklarımızı heybelerimize doldurup Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Akıllı mı akıllı miniğimiz Hamdi Mert ile tanıştık. Hamdi Mert, 13 yaşında ve hastanemizde Kronik Böbrek Yetersizliği tanısı ile tedavi görmekte. Eğlenceli güne Jenga oynayarak başladık. Daha önce bu oyunu oynadığını söyleyen miniğimiz doğru taşları çekerken kuleyi yıkan taraf biz olduk. Uno oynamak isteyen miniğimize önce kartlarla ufak bir sihirbazlık numarası yaptık. Ardından Uno oynamaya geçtik ve miniğimize 2 tur üst üste mağlup olduk. Sonrasında hep birlikte origami yapmaya başladık ve miniğimiz bu konudaki hünerlerini de bize gösterdi. Miniğimizin en sevdiği rengin kırmızı olduğunu öğrenince ona kırmızı balondan bir köpek yaptık. Galatasaraylı olduğunu öğrendiğimiz miniğimiz köpeğinin ismini Icardi koymak istedi. En sevdiği yemeğin mantı olduğundan ve 3 kardeş olduklarından bahsetti. Son olarak Anlat Bakalım oyunu oynadık ve miniğimiz anlatılan tüm kelimeleri bir çırpıda bildi. Ziyaretimizi sonlandırırken miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden "Siyah Dijital Saat" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin hayalini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye vesile olmak ister misiniz?

Güzel bir mayıs gününde miniğimiz Hamdi Mert’in dileğinin elimize ulaştığını öğrendik. Heyecanla ailesi ile iletişime geçtik. Hastanede olduğunu öğrenir öğrenmez miniğimizle tekrar görüşecek olmanın sevinci ile servisin yolunu tuttuk. Miniğimiz bizi görünce hemen tanıdı ve hızla dileğini alıp açtı. Saatini çok beğendiğini söyleyen miniğimiz çok mutlu oldu. Miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: