BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yasir - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sakin ve güzel güneşli bir mayıs gününde Genel Pediatri servisini hedef alarak oyunlarımızı kapıp heyecanla yola çıktık. Bizi neşeyle karşılayan 4 yaşındaki Yasir miniğimiz Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Minik arkadaşımızla tanıştıktan sonra eğlenceli vakit geçirmek için oyunlarımızı oynamaya başladık. İlk olarak Yasir Buz Kırma oyununu seçti. Heyecanla çekiçlerimizi elimize aldık ve oyun için başlama zili çalmış oldu. Harika geçen dakikalarımızın ardından resim çizmeye başladık, Yasir'in ne kadar yetenekli olduğunu görünce hayran kaldık. Öncelikle kendini ve sarı balonunu çizdi. Sonrasında arabalar, ağaçlar ve kocaman ayakları olan bir inek çizdi. O kadar güzel resimler yaptıktan sonra hangi rengi sevdiğini sorduğumuzda pembe olduğunu söyledi. Jenga oyunumuza başladık ama bu oyun için ayrı bir oyun ürettik ve taşlarımızı domino taşları gibi dizdik. Büyük bir zevkle taşları devirdikten sonra gülerek Sünger Boblu balonunun resimlerini çizmeye başladık. Başka oyunlarımızı oynarken büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda motorcu olmak istediğini söyledi ve bizi de motoruna bindireceğinden bahsetti. Ziyaretimizin sonlarına doğru yaklaştığımızda minik yakışıklımıza dileğini sorunca "Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Siz de minik dostumuzun dileğini gerçekleştirmek ister misiniz?



Haziran ayının sıcağıyla bizi karşıladığı bir günde Yasir'in hediyesinin geldiğini öğrenince havalar birden serinlemiş de bizi rahatlatmış gibi mutlu olduk. Bu harika haberi hemen ailesiyle iletişime geçerek paylaşmış olduk. Sıra teslim gününü beklemeye gelmişti ve bizi bir heyecan sarmıştı. Nihayet o gün geldi ve minik prensimiz hediyesine kavuştu. Araba yarışlarına bayıldığını bildiğimiz Yasir'in, evde kendi hayal gücüyle yarış pisti oluşturup çok beğendiği uzaktan kumandalı arabasıyla yolların tozunu attıracağını öğrenince sevincimiz daha da katlandı. Bizim ve miniğimizin bu denli mutlu olmasına vesile olan gönüllümüze kucak dolusu teşekkür ediyoruz.


PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: