BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sıla - Düzce Tıp Fakültesi

Düzce Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Kendisini bekleyen sürprizden habersiz olan Sıla'nın odasına doğru yola çıktık. Sıla 9 yaşında Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile hastanemizde bulunmakta. Çizgi filmini izlerken odasına girdik, o anda bize meraklı gözlerle baktı. Bir süre sohbet ettikten sonra neşeli hali ile bize kendine dair değerli bilgiler verdi. Okulda gayet popüler olan Sıla'nın bir sürü arkadaşı olduğunu öğrendik . Sanatçı ruhlu bir kişilik olduğunu henüz odasına girmeden odasının kapısındaki resimlerden anladık ve içeride de bize en sevdiği derslerin resim ve müzik olduğunu söyledi. Ardından bazı eserlerini gösterdi fakat hünerleri bunlarla sınırlı değildi. Dedektif oyununda bize görsel hafızasının ve analitik zekasının da üst seviyede olduğunu gösterdi. Eminim iyi bir gelecek onu bekliyor.

Son olarak çıkmadan önce kendisinden bir dilek dilemesini istediğimizde "Elsa Bebeği ve Atı" cevabını verdi. Siz de onun dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: