BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yusuf Miran - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir Ankara gününde heybelerimize oyuncaklarımızı koyup Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde güzel enerjisiyle bizi Yusuf karşıladı. Yusuf 8 yaşında ve hastanemizde Multiple Skleroz (Bir çeşit merkezi sinir sistemi hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Miniğimizle oyun serüvenimize Jenga ile başladık. Miniğimiz bu oyunda çok yetenekliydi. Ardından tahtalarla minik kuleler yaptık. Ondan sonra Kategori X oyununu oynadık. Miniğimiz bu oyundan çok zevk aldı. Oyunu resim çizme ve tahmin etme olarak yeniden oynadık. Miniğimizin boyama yapmayı ve resim çizmeyi çok sevdiğini öğrendik. Birlikte boyama da yaptık. Miniğimizin en sevdiği hayvanın aslan olduğunu ve Galatasaraylı olduğunu öğrendik. Balondan kılıç ve köpek yaparak çok keyifli vakit geçirdik. Ziyaretimizin sonuna doğru miniğimizin bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşününce bizden "Oyuncak Kamyon" istediğini söyledi. Siz de Yusuf'un dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna vesile olmak ister misiniz?

Yusuf Miran'ın dileği bize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik ve hâlâ hastanede olduklarını öğrenince heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi gören miniğimiz çok sevindi. Hediyesinin paketini açarken mutluluğu gözlerinden okunan miniğimiz hediyesini de çok beğendi. Birlikte çok güzel zaman geçirdik. Yusuf'un dileğini gerçekleştirip mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: