BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Rukiye - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve serin güzel mi güzel bir mayıs gününde yeni arkadaşımızla tanışmak ve onunla oyunlar oynamak için heyecanla Genel Pediatri servisine doğru yola koyulduk. Odasına girdiğimizde bizi o güzel bakışları ve kocaman gülümsemesi ile güzeller güzeli Rukiye karşıladı. Rukiye 14 yaşında ve hastanemizde Epilepsi (Sinir hücrelerinde meydana gelen aktivite bozukluğu) tanısı ile tedavi görmekte. Arkadaşımıza oyunlarımızı gösterdiğimizde ilk olarak Dedektif oyununu oynamak istediğini söyledi. Biz de heyecanla oyuna başladık. Oyunu ilk defa oynuyor olmasına rağmen bizi açık ara farkla yendi. Bizi dikkatine ve zekasına hayran bıraktı. Biz hayranlık ve şaşkınlık karışımı duygular içindeyken arkadaşımızın okuldan her zaman takdir aldığını öğrendik ve bir kez daha ona hayran kaldık. Daha sonra sıradaki oyunumuz Jenga’ya geçtik. Bu esnada Rukiye ile sohbet etmeyi de tabii ki ihmal etmedik. Arkadaşımızın kitap okumayı çok sevdiğini öğrendik. Ayrıca kırmızı renge ve yıldızlara da bayılıyormuş. Sohbetimiz sırasında bu oyunda da yeteneğini ortaya koymayı ihmal etmedi ve onunla beraber bu oyunda görüp görebileceğiniz en uzun kuleyi yaptık. Onunla geçirdiğimiz bu keyifli vakitten sonra sıra bu güzel arkadaşımıza dileğini sormaya gelmişti. Rukiye yıldızlara olan sevgisini tekrar belli ederek bizden “Yıldızlı Bileklik” istediğini söyledi. Siz de Rukiye'nin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir haziran sabahında sonunda güzel arkadaşımız Rukiye'nin dileğinin bize ulaştığı haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik. Yakın zamanda gelmeyeceklerini ama abisinin hediyeyi Rukiye'ye ulaştırabileceğini öğrendik ve çok sevindik. Hemen Rukiye'nin abisiyle buluştuk ve güzel arkadaşımızın hediyesini teslim ettik. Rukiye dileğine kavuştuğunda çok beğendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Onun mutluluğu bizi de çok mutlu etti. Bizim ve güzel arkadaşımızın mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: