BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İBRAHİM EFE - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Edirne'mizin baharın gelişiyle yeşillere büründüğü güzel bir mayıs gününde oyuncaklarımızı yanımıza alıp hastanemize doğru yola koyulduk. Hastanemize ulaştığımızda içimizde tatlı bir heyecanla Genel Pediatri servisinde  Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi gören miniğimiz İbrahim Efe'nin kapısını çaldık. İbrahim Efe kendine has sevimli bakışlarıyla ve tatlı gülüşüyle karşıladı bizi. Onunla oyun oynamak istediğimizi öğrenen miniğimiz oyun oynamayı çok sevdiğini söyledi ve hiç vakit kaybetmeden oyunlarımıza başladık. Oyunlarımız esnasında öğrendik ki bizim sevimli miniğimiz İbrahim Efe 6 yaşındaymış ve anasınıfına gidiyormuş. İbrahim Efe Kurbağa Ağacı Denge oyununda azmini ve kararlılığını bizlere gösterdi ve çok başarılı bir şekilde oyunumuzu tamamladık. Ardından yeni oyunumuza geçtik. Anlat Bakalım oyunumuza bayılan İbrahim Efe tüm kartlar için çok güzel betimlemeler yapıyordu ve böylece biz de kolayca biliyorduk. Devam eden oyunlarımızda miniğimizin büyüyünce asker olacağını ve en sevdiği rengin de yeşil olduğunu öğrendik. Ayrıca İbrahim Efe hayvanları da çok seviyormuş, özellikle de kedi ve köpekleri. Daha sonra sıradaki oyunumuz olan Uykucu Kraliçeler'i oynamaya başladık, çok eğlendiğimiz bu güzel oyunda İbrahim Efe maharetlerini bir kez daha sergiledi. Miniğimize dileğini sorduğumuzdaysa "Kurbağa Oyunu" cevabını aldık. Siz de sevimli miniğimiz İbrahim Efe'nin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Edirne'de tatlı bir rüzgarın kelebekleri dansa kaldırdığı güzel bir haziran sabahında İbrahim Efe'nin dileğinin fakültemize ulaştığını öğrendik. Bu güzel haberi duyunca biz de kelebekler ve rüzgarın dansına katıldık. Bu mutluluğu miniğimizle de paylaşmak için hemen İbrahim Efe'nin ailesiyle iletişime geçtik ve taburcu olduklarını öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden miniğimizin dileğini kargoladık. Öğrendik ki İbrahim Efe dileğini görünce çok mutlu olmuş  ve hemen oyununu oynamaya başlamış. İbrahim Efe'mize ve bize bu güzel mutluluğu yaşatan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: