BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8982 - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir aralık gününde, ellerimizde oyunlar ve boyalarla hastanemizin yolunu tuttuk. Bir miniğimizin odasına geldik ve bizimle oyun oynamak isteyip istemediğini sorduk. Biz geldiğimizde televizyon izleyen miniğimiz elimizdeki oyunları görünce çok sevindi ve hep beraber heyecanla oyunlara başladık. Önce Jenga oyununu oynadık. Miniğimiz oldukça cesurdu, korkmadan taşları çekti. 9 yaşındaki miniğimizle bir yandan da sohbet ederken en sevdiği dersin matematik olduğunu ve büyüyünce doktor olmak istediğini öğrendik. Daha sonra çok çekişmeli bir Uno oynadık. Ardından bize çizdiği muhteşem resimleri gösterip resim çizmeyi çok sevdiğini söyledi ve bizimle birlikte harika bir boyama yaptı. Ziyaretimizin sonunda bizden dileğini sorduk. O da bizden "Tuval Seti" istedi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun o güzel gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesinin elimize ulaştığını öğrenince heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimiz servisten taburcu olduğu için dileğini annesine teslim ettik. Dileğine kavuşan miniğimiz hemen boyama yapmaya başlamış ve çok mutlu olmuş. Miniğimizin dileğini yerine getiren ve bu mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: