BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Yusuf - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde, oyunlarımızı da yanımıza alıp kiminle tanışacağımızı merak ederek Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Orada oyun oynamaktan çok zevk alan Muhammed Yusuf ile tanıştık. Muhammed, 13 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. İlk olarak Bil Bakalım Kim? adlı oyunu oynadık. Çok eğlenerek oynadığımız bu oyunda Muhammed çok iyiydi ve bizi 4-0 yendi. Daha sonrasında Jenga oynadık. Bu sırada da biraz sohbet ettik. Muhammed'in en sevdiği renk yeşilmiş. Futbol oynamaktan da futbol maçı izlemekten de çok zevk alıyormuş. En sevdiği futbolcu Ronaldo'ymuş. Takım olarak Galatasaray'ı tutuyormuş ve Galatasaray'daki en sevdiği oyuncu ise Icardi'ymiş. Kitap okumayı çok severmiş. Okulda en sevdiği ders fen bilimleri dersiymiş ve ileride de cerrah olmak istiyormuş. Daha sonrasında küçükken en çok kumandalı araba kullanmaktan hoşlandığını anlattı. Ziyaretimizin sonunda Muhammed'e bir dilek hakkı olsa ne isteyeceğini sorduk. O da bize "Drone" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun sevincine ortak olmak ister misiniz?

Muhammed Yusuf'un dileği bize ulaştığında çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Muhammed Yusuf'un hastanede olduğunu öğrendik ve belirlediğimiz gün ve saatte görüşmek üzere sözleştik. Heyecanla dileğini bekleyen Muhammed Yusuf hediyesini görünce çok mutlu oldu. Muhammed Yusuf'un bu tatlı heyecanına ve mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: