BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8921 - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kışın kendini hissettirmeye başladığı soğuk bir kasım günüydü. Oyunlarımızı hazırlayıp, bugün kimle tanışacağımızın heyecanı ve merakı içinde Çocuk Romatoloji servisinin yolunu tuttuk. Burada akıllı mı akıllı, adeta büyümüş de küçülmüş minik filozofumuzla tanışmanın sevincini yaşadık. Filozofumuz 8 yaşında, Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekteymiş. Miniğimize getridiğimiz oyunları gösterdik ve onun da isteği üzerine ilk önce Uno oynadık. Kendisi oyunu yeni öğrenmesine rağmen çok çabuk kavradı ve gayet başarılı bir şekilde oynadı. Tabi ki oyun sırasında sohbetimiz de eksik olmadı. Miniğimizin okulunu sevdiğini ve derslerinde de çok başarılı olduğunu öğrendik. En sevdiği dersler de matematik ve fenmiş. Olgun tavırları ve bilmiş laflarıyla miniğimiz, daha en başından bizlere ne kadar zeki olduğunu göstermişti. Bunları da dinledikten sonra durum anlaşılmış oldu, şu an minik bir filozofun karşısında bulunuyorduk.
Oyun serüvenimiz Hafıza Oyunu ile devam etti.  Önümüzdeki kapalı kartları açarak tüm kartların eşlerini bulmaya çalıştık. Hafızalarımızı yarıştırdığımız bu oyunda filozofumuz oldukça başarılıydı ve bizi yine yendi. Miniğimiz UNO'yu çok sevmiş olacak ki tekrar oynamak istedi, biz de kendisini kırmayıp kabul ettik. Tabi bu sefer farklıydı artık birbirimize ısınmıştık. Şen şakrak geçen bu oyun boyunca hem birbirimizle kıyasıya yarıştık, hem de küçük filozofumuz bize kendinden, kardeşinden ve okul arkadaşlarında bahsetti. Kendinden bir yaş küçük bir kardeşi varmış mesela, onunla FIFA 4 oynuyorlarmış.  Bu arada miniğimiz tam bir Galatasaray fanatiği, en sevdigi oyuncular da Icardi ve Muslera'ymış. Biz de bu konuda kendisine hak vermedik değil. Son olarak küçük filozofumuz büyüyünce bankacı olmak istiyormuş. Bu tercihiyle de bizi oldukça şaşırttı.
Bu eğlenceli mi eğlenceli, keyifli mi keyifli ziyaretimizin sonunda  miniğimize gönlünden geçen bir dilek olup olmadığını sorduk. O da gülümseyen gözlerle bize "Sarı Bisiklet" istediğini söyledi. Çünkü sarı onun en sevdiği renkmiş. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki bu mutluluğa katkı da bulunmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: