BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Vesim - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin parladığı güzel bir günde, günün yorgunluğunu atacağımız bir ziyarete gitmenin mutluluğuyla Onkoloji servisine doğru yola çıktık. 7 yaşındaki minik dostumuz Vesim, Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile hastanemizde tedavi görmektedir. Yanımızdaki oyunları Vesim'e gösterip hangisini oynamak istediğini sorduğumuzda Jenga ile başlamak istediğini söyledi. Hep birlikte büyük bir keyifle kocaman bir kule yaptık. Kulenin dengesi bozulup yıkıldığında ise hepimiz çok güldük. Daha sonra birlikte puzzle yapmaya başladık. Parçaları yerleştirirken sohbet etme fırsatımız da oldu. Sevimli arkadaşımızın en sevdiği meyvenin üzüm olduğunu ve en sevdiği rengin yeşil olduğunu  öğrendik. Puzzle tamamlandıktan sonra  üzerinde bulunan hayvanların ne olduğunu konuştuk, seslerini taklit ederken de çok eğlendik. Son olarak Süper Bardaklar oyununa geçtik. Bardaklar ve zil Vesim'in çok ilgisini çekmiş gibi gözüküyordu. Büyük bir heyecanla kartlara ve bardaklara odaklanmıştı. Her yeni kartta hevesle bardakları yerleştirip hızla zile basıyordu. Vesim'in bu hâli bizi de heyecanlandırdı ve biz de onunla oynarken çok güzel vakit geçirdik. Güzel geçen dakikalarımızın ardından minik prensimize dileğini sorunca "Uzaktan Kumandalı Yarış Arabası" istediğini söyledi. Enerjisi harika olan miniğimizin neşesine neşe katmak ister misiniz?

  

Güneşin pırıl pırıl parladığı aydınlık bir günde Vesim'in hediyesinin geldiği haberini almak günümüzü daha da aydınlattı. Vakit kaybetmeden hediyesini teslim edip mutluluğuna şahit olmak istiyorduk. Ailesiyle iletişime geçip bu güzel haberi onlara da verdik. Yüzümüzde gülücüklerle hemen yola koyulduk. Arkadaşımız bizi güzel gülümsemesiyle heyecan içinde bekliyordu. Hediyesini açarken yalnızca yüzü değil gözlerinin içi de gülüyordu. Bu manzara hepimizin içini ısıttı. Minik arkadaşımızın mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: