BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Tesnim - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu soğuk bir kış gününde oyuncaklarımızı alıp Onkoloji servisinde yatan dünyalar tatlısı Tesnim'in yanına gittik. Tesnim bizi o kadar güzel bir gülümseme ile karşıladı ki içimizi ısıttı. Minik prensesimiz 5 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimiz annesiyle birlikte harfleri öğrenmeye başlamış. Bize de defterini açıp yazdığı harfleri gösterdi. Harfleri o kadar güzel yazmıştı ki becerikli olduğunu başta öğrenmiş olduk. Sonra getirdiğimiz oyunları tanıtıp oyun maceramıza başladık. Minik arkadaşımız önce Jenga oynamak istedi. Bu oyunu çok sevdi. Her bir taş çekişinde o kadar güzel gülüyordu ki her gülüşü bize neşe katıyordu. Sohbeti çok güzel olan Tesnim ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Pembe rengi çok seviyormuş ve çok tatlı bir pembe tacı vardı. Boyama yapmayı çok sevdiğinden bahsetti. Sonrasında Süper Bardaklar oyununa geçtik. Bu oyunda da hünerlerini sergileme noktasında gayet iyiydi. Oyun sonunda en çok kartı Tesnim biriktirmişti. Biz gitmeden önce bizi çok sevdiği için bizim resmimizi çizmek istedi. Yetenekli prensesimiz bizi ve kendini çok güzel çizdi. Ziyaretimizin sonuna doğru ona bir dilek hakkı olsa ne isterdin diye sorduk. Biraz düşündükten sonra miniğimiz "Barbie Rüya Evi Oyun Seti" istedi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip o harika gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Havanın güneşli ve açık olduğu bir aralık sabahı miniğimizin hediyesinin geldiği haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve sabırsızlıkla hediyeyi vermek için miniğimizin yanına ışınlandık. Miniğimiz bizi büyük bir sevinçle bekliyordu. Elimizde en sevdiği renk olan pembe renginde kocaman bir kutu görünce çok mutlu oldu. Sevimli miniğimiz Tesnim heyecanla kutuyu açtı. İçindekileri gördükçe mutluluğu katlandıkça katlandı. Hemen Barbie'nin kıyafetlerini dizdik. O kadar mutlu oldu ki neşesi gözlerinden belliydi. Miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze kucak dolusu teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: