BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Rabia - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ama bir o kadar da soğuk başlayan bir aralık gününde içimizi ısıtmak için Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Bizi dört gözle bekleyen Rabia, 17 yaşında ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Hızlı bir şekilde tanışıp hemen oyun oynamaya geçtik. Rabia, Kule oyununu sevdiği için ilk olarak Kule oyunu ile başladık. Her seferinde kuleyi kim devirecek diye beklerken hem heyecanlandık hem de eğlendik. Daha sonra Ne Bu oyunumuzu oynamaya başladık. Kelimeleri çok güzel bir şekilde anlatan ve anlayan Rabia aynı zamanda oyunun da galibi oldu. Oyun esnasında sohbet ederken en sevdiği rengin lacivert olduğunu öğrendik. Rabia bize ileride kendi işini kurmak istediğinden de bahsetti. Ziyaretimizin sonunda bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşünüp bizden ”R Harfi Baskılı Kupa Bardak” istediğini söyledi. Siz de Rabia’nın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Rabia’nın hediyesi elimize ulaştığında çok mutlu olduk ve zaman kaybetmeden ailesiyle iletişime geçtik. Bizi gördüğüne çok mutlu olan miniğimiz, hediyesini de heyecanla bekliyordu. Hediyesini çok beğendiğini dile getiren Rabia’nın mutluluğu görülmeye değerdi. Miniğimizle sohbet ettikten sonra vedalaştık. Hem bizi hem de miniğimizi bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: