BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9401 - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir mart gününde, ders bitimimizde büyük bir heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Sevimli miniğimizle tanışacağımız için çok mutluyduk. Hastaneye vardığımızda hijyen önlemlerimizi alarak miniğimizin odasına doğru yola koyulduk. Miniğimiz bizimle oyun oynamak için belli ki çok sabırsızlanıyordu, bizi koridorda karşıladı. 10 yaşında olan miniğimizin enerjisi bizi büyüledi. Vakit kaybetmeden kendimizi tanıttık, ardından hangi oyunla başlamak istediğini sorduk. Miniğimiz daha önce oynamış ve çok sevmiş olduğu Akıllı Bardaklar oyununu seçti. Bardakları büyük bir ustalıkla ve inanılmaz bir hızla dizip üst üste galibiyetler kazandı ve bu bizi çok mutlu etti. O galibiyete doymuyorken bir yandan da sohbet ettik. Bize boş vakitlerinde müzik dinlemeyi ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini söyledi. En sevdiği müzik aleti melodikaymış, kendisine ait bir melodikasının olmasını çok istiyormuş. Aynı zamanda okulu çok sevdiğini ve bütün derslerde çok başarılı olduğunu öğrendik. Miniğimizin sohbetine doyum olmuyordu, onunla vakit geçirmekten çok keyif almıştık. Ziyaretimizin sonunda bizden bir isteği olup olmadığını sorduk. En sevdiği çizgi film karakteri olan "Pepe Oyuncağı" istediğini söyledi. Siz de bu dileğin karşılanmasına vesile olarak arkadaşımızın yüzünde bir tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Masmavi gökyüzünde görünen gökkuşağının bizleri selamladığı bir mart gününde miniğimizin dileğinin geldiği haberi ile içimize doğan heyecanla miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Birkaç gün içerisinde hastaneye geleceklerini öğrendiğimiz arkadaşımızı tekrar görecek olmanın içimizde oluşturduğu heyecanla gelecekleri günü beklemeye başladık. Sonunda hastaneye gelecekleri gün geldiğinde hediyemizi yanımıza alıp hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimiz elimizdeki hediye ile bizi görünce yüzündeki tatlı gülümsemeyle bizlere el salladı. Hediyeyi eline alınca ona sıkı sıkı sarıldı. Hediyesini çok sevdiği yüzündeki mutluluktan anlaşılıyordu. Minik arkadaşımız tatlı gülümsemesiyle bizlere teşekkür etti ve hediyesiyle hep oynayacağını söyledi. Miniğimizin mutluluğuna ortak olup dileğini karşılayan güzel kalpli gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: