BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kübra - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir cuma sabahında oyuncaklarımızı aldık ve minik arkadaşımızla çabucak tanışmak için hızlı adımlarla yola koyulduk. Genel Pediatri servisine girdik, tatlı miniğimiz Kübra ile tanışmaya başladık. Kübra 13 yaşında ve Nörojenik Mesane (Mesane felci) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun oynamak için hepimiz çok heycanlıydık ve oynamaya başladık. Oynarken sohbet etmeye başladık. En sevdiği rengin kırmızı olduğunu söyledi. Kırmızı peluş ayıcığı olduğunu ve onu çok sevdiğini söyledi. Oyunlarda çok iyi olan miniğimiz Kızma Birader oyununda bize gerçekten fark attı. Miniğimiz ilerde resim öğretmeni olmak istediğini söyledi. Biz bunu yaptığı  harika boyamalardan anlamıştık. Hayvanat bahçesini ziyaret eden miniğimizin ilgisini en çok çeken hayvanlar fil ve zürafa olmuş. Eğlenceli bir şekilde ziyaretimizin sonuna gelirken bizden bir dileği olsa bu ne olurdu diye sorduk. Tatlı miniğimiz de "Büyük Barbie Ev Seti" istediğini onunla oyunlar oynamak için sabırsızlandığını söyledi. Siz de minik prensesimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz? 

Soğuk bir kış gününde Kübra'nın Barbie Ev Seti oyununun elimize ulaştığı haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin hastaneye muayene olmaya geldiğini öğrendik ve hediyesini teslim etmek için yola koyulduk. Kübra hediyesini görür görmez çok mutlu oldu. Kübra'nın yüzündeki güzel gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: