BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Gülseren - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın kapalı olduğu bir öğle vakti elimizde oyunlarımızla Genel Pediatri servisine gittik ve gülüşüyle içimizi ısıtan Gülseren ile tanıştık. Gülseren 15 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte olan sevecen bir arkadaşımız. Bu sevecen arkadaşımız ile sohbet etmeye başlayınca hemen kaynaştık. Hep birlikte UNO, Jenga ve Tabu oynadık. UNO oynarken ilk defa oyunu öğrenmesine rağmen birinci olarak hepimizi etkilemeyi başaran Gülseren, dikkati ve cesaretiyle Jenga oyununda da ne kadar usta bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Sohbetimiz sırasında Gülseren'in resim çizdiğini; öyküler, şiirler yazdığını ve ileride ressam olmak istediğini öğrendik. Her rengi sevdiğinden emin olduğumuz yeni arkadaşımızın en sevdiği rengin mor olduğunu öğrendik ve çok başarılı bir ressam olacağına canıgönülden inanıyoruz. Ziyaretimizin sonuna doğru tatlı arkadaşımıza dileğini sorduğumuzda çocukluğundan beri hayali olan "Eklemli Barbie Bebek" istediğini söyledi. Sizde arkadaşımız Gülseren'in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Soğukların iyice hissedildiği, sonbaharın son günlerinin yaşandığı güneşli bir kasım gününde Gülseren’in dileğinin elimize ulaştığını öğrendik. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve taburcu olduğunu öğrendik. Annesiyle ortak bir yerde buluşarak dileği teslim ettik ve arkadaşımızın içimizi ısıtan gülüşünü görebileceğimiz fotoğrafları heyecanla bekledik. Fotoğraflarda Gülseren’in çok mutlu olduğu anlaşılıyordu. Gülseren’in dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: