BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Deniz - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Hiç bir çocukla sohbet ederken kendinizi bulutların üzerinde hissettiğiniz oldu mu? Bugün Genel Pediatri servisinde Deniz ile tanıştıktan sonra bu hissi yaşadık. Deniz 8 yaşında ve Polikistik Böbrek Hastalığı (Böbrekte birden fazla kist bulunması) tanısı ile hastanemizde tedavi görüyor. Deniz hemen tanışıp oyunlara başlamak istedi. Miniğimiz ile hızlı bir tanışma faslından sonra kendimizi oyun maceramıza attık. Oyunumuza Buz Tuzağı ile başladık. Miniğimiz bu oyunda çok başarılıydı. Oynadığımız her oyunu kazanıyordu. Daha sonra Akıllı Bardaklar ile oyun serüvenimize devam ettik. Bardaklar ve zil miniğimizin çok ilgisini çekmiş gibi gözüküyordu. Oyunumuzu oynarken miniğimizle sohbet de ediyorduk. Bizi bulutların üzerinde hissettiren bu sohbette miniğimizin köpekleri çok sevdiğini, en sevdiği rengin kırmızı olduğunu öğrendik. Kırmızı rengi sevdiğini söylerken gözlerinde bir ışıltı gördük. Bu ışıltının sebebini merak ettik. Daha sonra Deniz’e hangi takımı tuttuğunu sorduğumuzda gözlerindeki ışıltı büyüdü ve fanatik bir Galatasaraylı olduğunu söyledi. Sanırım neden kırmızı rengi sevdiğini şimdi daha iyi anladık. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda Deniz’e dileğini sorduk. Bize “Buz Tuzağı Oyunu” istediğini söyledi. Siz de Deniz’in dileğini gerçekleştirip yüzündeki sıcak gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Bulutlu bir günde Deniz’in hediyesinin gelmesinin mutluluğuyla hemen ailesiyle iletişime geçtik. Kendimizi, hastanemizde tedavisi devam etmekte olan Deniz’in yanında bulduk. Bizi ve Buz Tuzağı oyununu gören miniğimiz sevinçten bulutların üzerine çoktan çıkmıştı. Paketi açıp hemen Buz Tuzağı oyununu oynamaya başladı. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun bu denli mutlu olmasına vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: