BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Beyzanur - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kuşların cıvıl cıvıl uçtuğu, güneşin içimizi sıcacık yaptığı, çiçeklerin mis gibi koktuğu, ağaçların yapraklarıyla dans ettiği bir mart gününde miniğimizle oyun oynamanın heyecanı ile hastanemizin Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Adı Beyzanur olan tatlı miniğimizin yanına gittiğimizde bizi heyecanla beklediğini söyledi. Gözleri o kadar güzel parlıyordu ki o an çok iyi anlaşacağımızı anladık. Beyzanur 11 yaşında ve Kronik Böbrek Yetersizliği tanısı ile hastanemizde tedavi olan şirin bir miniğimiz. Beyzanur ile ilk oyun seçimini yaptığımızda Jenga isimli kule oyunumuzla başlamak istediğini söyledi. Oyunu oynarken o kadar dikkatli ve heyecanlıydı ki biz de onun gibi heyecanlandık ve kuleyi düşürdük. Beyzanur daha sonra Akıllı Bardaklar isimli oyunumuzla devam etmek istedi. Beyzanur çok zeki bir miniğimiz olduğu için oyunun sonunda 23 tane kart toplayarak oyunu kazandı. Beyzanur ile oyun oynarken bol bol da sohbet ettik. Bize ileride Türkçe öğretmeni olmak istediğini söyledi. Hatta kendisinin en çok sevdiği ders Türkçe'ymiş çünkü öğretmenini çok seviyormuş, onu örnek alıyormuş. Beyzanur en çok kırmızı rengi sevdiğini ve hayvanlardan da maymunları çok sevdiğini söyledi. Kendisi dışarıda oyun oynamayı çok sevdiğini; saklambaç, kovalamaca ve yerden yüksek oyunlarını oynamaktan zevk aldığını söyledi. Beyzanur bize evde kedi beslemek istediğini de belirtti. Hayvanları çok seven ve hayatla iç içe olmaktan çok mutlu olan Beyzanur ile oyun oynarken bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Beyzanur bize "Et Bebek" istediğini söyledi. Siz de bebekler kadar tatlı olan bu miniğimizin dileğini gerçekleştirmek ister misiniz?

Kuşların cıvıl cıvıl uçtuğu, havanın mis gibi olduğu güzel bir bahar gününde miniğimizin dileğinin geldiğini öğrendik. Hemen heyecanla miniğimize ulaştık ve onun hastanede olduğunu öğrendik. Beyzanur da dileğinin gerçekleştiğini duyunca çok mutlu oldu. Bu sevinçle miniğimize dileğini teslim etmek için hastaneye gittik. Beyzanur dileğini görünce çok mutlu oldu ve bebeğine bir isim koyacağını ama biraz düşüneceğini söyledi. Onun bu heyecanı bizi de çok neşelendirdi. Beyzanur'un yüzünde güller açtıran gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: