BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Adil Turan - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Hani derler ya yüzündeki bu gülümseme neden? Bunun cevabı bu soğuk kış gününde bizim için Onkoloji servisinde tanışacağımız, sıcacık gülümsemesi olan Adil Turan'dı. Adil Turan 6 yaşında ve Aplastik Anemi (Kan yapımında bozukluk ile seyreden bir çeşit hastalık) tanısı ile hastanemizde yatmakta. Odaya ilk girdiğimizde miniğimiz bizi heyecanla karşıladı. Onun heyecanını görünce bizim yüzümüzdeki gülümseme daha da büyüdü. Onun o mükemmel enerjisi bize de geçti. Oyun serüvenimize ilk olarak Akıllı Bardaklar ile başladık. Miniğimiz bu oyunda o kadar başarılıydı ki biz onu yenmeyi başaramadık. Bardakları çabucak dizip bütün kartları toplayarak bize bayağı bir fark attı. Bu oyunumuzun sonuna gelirken miniğimiz yapboz yapmada çok iyi olduğundan bahsetti. Yapbozdaki mor renkli timsahı görünce timsahların yeşil renkte olması gerektiğini söyleyen arkadaşımızın dikkati bizi kendine hayran bıraktı. Oyuna başlar başlamaz puzzle parçalarını hemen yerine koymasından ne kadar zeki ve becerikli olduğunu anlamıştık. Büyümüş de küçülmüş olan miniğimiz oyun oynarken sohbet ettiğimiz esnada en sevdiği hayvanın at olduğundan, büyüyünce bakkal olmak istediğinden ve çocuklara istedikleri çikolatadan para almadan vereceğinden bahsetti. Onun bu tatlı sohbeti, yüzümüzdeki gülümsemeleri kahkahaya çoktan çevirmişti. Yüzümüzdeki gülümsemeleri kahkahaya çeviren bu güzel ziyaretin sonuna yaklaşırken miniğimizin bizden bir dileği olup olmadığını sorduk ve bizden "Uzaktan Kumandalı Kırmızı Araba" istedi. Siz de Adil Turan’ın dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemelere ortak olmak ister misiniz?

Yılın son günlerinde aldığımız güzel haberlerden biri olan Adil Turan'ın hediyesinin elimize ulaştığı haberi bizi çok mutlu etti. Bu mutluluğumuzu hemen ailesiyle iletişime geçerek daha da büyüttük. Sonrasında minik arkadaşımız ile teslim için sözleştik. Teslim edeceğimiz günü iple çekiyorduk. Sonunda minik prensimizin de heyecanla beklediği gün gelmişti. Bizi görünce koşarak yanımıza gelen Adil Turan’ın sevinci yüzünden okunuyordu. Daha da bekletmeden hediyesini teslim ettik. Hediyesini alınca çok sevinen miniğimizin neşesi bizim içimize de doldu. Kardeşleriyle birlikte arabasını kullanmak için sabırsızlandığını söyledi. Ayrıca renginin tam onun istediği gibi olduğunu belirtti. Bizim bu ana şahit olmamızı sağladığı için gönüllümüze bolca teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: