BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammet - Çukurova Tıp Fakültesi

Çukurova Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralığın sonuna doğru güneşli bir kış günü hastanemize doğru heyecanla yola çıktık. Bizi orada tatlı miniğimiz Muhammet karşıladı. Muhammet 6.5 yaşında ve Orak Hücreli Anemi (Alyuvarların şeklinin bozulması) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Büyüyünce açık mavi kıyafetli astronot olmayı isteyen ve hiçbir hayvandan korkmayan çok tatlı bir miniğimiz. Aynı zamanda birçok konuda yetenekli. Birlikte zevkle oynadığımız Denge Tahtası oyununda zekice hamleleri ile hep o kazandı. Daha sonra yaptığımız boyamalarda en sevdiği hayvanın kedi olduğunu söyledi ve kedilerin nasıl miyavladığını büyük bir yetenekle bize taklit etti. Ziyaretimizin sonuna gelirken miniğimize bir dilek hakkı olsa ne isterdi diye sorduğumuzda “Açık Mavi Renkli Bisiklet” cevabını verdi. Siz de dileğini gerçekleştirip bu yetenekli miniğimizin mutluluğuna ortak olmak ister misiniz ?

Sevgili miniğimizin dileğinin elimize ulaştığını öğrenince çok sevinip hemen ailesiyle bu güzel haberi vermek için iletişime geçtik. Ailemizin yakın zamanda hastaneye gelemeyeceklerini öğrendiğimizde dileğimizin miniğimize ulaşması için hemen kargoladık. Öğrendik ki tatlı miniğimiz bisikletini görünce çok mutlu olmuş ve bisikletini çok sevmiş. Miniğimizin mutluluğuna ortak olan ve gülümsemesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: