BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fatma Erva - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bugün kostümlerimizi giyip, heybelerimizi yanımıza alarak Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi şirin mi şirin Fatma Erva karşıladı. 10 yaşındaki  miniğimiz Erva hastanemizde Schimke Sendromu (Kemikleri ve böbrekleri etkileyen bir çeşit genetik hastalık) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun ve sohbet serüvenimize çizgi filmler hakkında sohbet ederek başladık. Rafadan Tayfa çizgi filmini çok sevdiğini ve en sevdiği karakterin Basri Amca olduğunu öğrendik. Ardından beraber miniğimizin bebeğiyle oynadık ve daha sonra miniğimize dileğini sorduğumuzda bizden “Şakacı Korsan Oyunu” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onu mutlu etmek, yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturmak ister misiniz?

Güzel bir mayıs gününde miniğimiz Fatma Erva'nın dileğinin bize ulaştığı haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçerek Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi ve hediyesini gören Fatma Erva çok mutlu oldu. Paketi açtık ve beraber Şakacı Korsan oyununu oynadık. Onun heyecanına ve yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: