BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9158 - Trakya Tıp Fakültesi

Trakya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Edirne'de havanın buz gibi olduğu bir günde heyecan içinde Genel Pediatri servisine gittik. Kiminle tanışacağımızı çok merak ederken oldukça neşeli bir miniğimiz bizi heyecanla karşıladı. Geldiğimize çok sevindiği her halinden belliydi. 9 yaşındaki akıllı miniğimizin resimlerle dolu harika bir odası vardı. Miniğimizin resim yapmayı ve boyamayı çok sevdiğini odaya girer girmez anladık ve onun için getirdiğimiz boyama kitabını çıkardık. Birlikte kedi ve şemsiye boyadık. Boyama yaparken keyifli sohbetimiz sırasında büyüyünce doktor olmak istediğini ve en sevdiği rengin mor olduğunu öğrendik. Yanımızda getirdiğimiz Çiziver oyununu oynarken de oldukça eğlendik. Resimle arası iyi olduğu için oyunun galibi zaten belliydi. Bizim için köpek, çilek gibi şeyler çizdi, biz de ne çizdiğini bilmeye çalıştık. Miniğimizle geçirdiğimiz vaktin sonuna yaklaşırken bir dileği olup olmadığını sorduk. Bizden “Elsa ve Anna’lı Şemsiye” istediğini söyledi. Biz tanıştığımıza çok memnun olduk, onun memnun olduğu da yüzündeki gülümsemden belliydi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz? 

Dileğinin bize ulaştığının haberini alır almaz Pediatri servisine çıkıp miniğimizi ziyaret ettik. Odaya şemsiyeyle girdiğimizi görünce gözleri parıl parıl parladı. Hediyesini çok beğendiğini, yağmur yağmasını istediğini, yağmasa bile kullanacağını söyledi. Minik prensesimizi böyle mutlu görmek bizleri de çok mutlu etti. Elsa hayranı güzeller güzeli prensesimizin yüzünü güldüren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: