BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep Cemre - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yoğun bir günün ardından önlüklerimizi giyip oyuncaklarımızı alıp heyecanla Adölesan servisinin yolunu tutuyoruz. Oyun oynamayı çok seven bir miniğimiz olduğunu öğreniyoruz. Odaya girdiğimizde Zeynep Cemre bebekleriyle oynuyordu. Ona yanımızda getirdiğimiz stickerları gösterdiğimizde bizimle konuşmaya başlıyor. IgA Vasküliti (Bir çeşit romatizmal hastalık) tanısıyla hastanemizde yatan Zeynep Cemre’nin 5 yaşında olduğunu öğreniyoruz. İlk cevap verdiği sorumuz kardeşinin adı oluyor, bize parmaklarıyla onun iki yaşında olduğunu gösteriyor. Sonrasında büyük bir heyecanla yanımızdaki Jengalarla oynamak istediğini söylüyor. Oynamaya başladığımızda bize bir sürpriz yapıyor ve taşları domino şeklinde dizmeye başlıyor. Yazmayı kendi kendine öğrenmiş, tek tek adlarımızın baş harfleriyle domino yapıyor. Jenga taşlarından birinin üstüne de bizim isimlerimizi yazıyor, bu bizi çok mutlu ediyor. Domino oyununda gerçekten çok başarılıydı. Sonrasında biraz da evcilik oynuyoruz. Stickerların arasındaki milkshake ve hamburger stickerını oyuncak bebeğinin eline yapıştırdığını görüyoruz ve çok şaşırıyoruz. Daha sonra resim yapmaya geçiyoruz. Zeynep Cemre bize oyuncak ayı, kuğu ve tavşan çizmeyi öğretiyor. Büyüyünce ne olmak istediğini sorduğumuzda da öğretmen olmak istediğini söylüyor. En sevdiği rengin de pembe olduğunu öğreniyoruz. Zeynep Cemre bizden en sevdiği renkte bir “Oyuncak Barbie Evi” istiyor. Prensesimizin dileğini gerçekleştirerek neşe saçan gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesi elimize ulaşınca teslim etmek için heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Yakında hastaneye geleceğini öğrendik ve o günü iple çekmeye başladık. Yanlarına vardığımızda bir önceki gün doğum günü olduğunu öğrendik. Miniğimiz hediyesini gördüğünde çok mutlu oldu. Doğum günü kızımızın yeni yaşını kutladık ve hediyeyi doğum günü hediyesi olarak ithaf etmiş bulunduk. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onu mutlu eden gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: