BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elif Zümra - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ama soğuk bir Trabzon sabahında miniklerimizi ziyarete çıkmak için boyama kitaplarımızı ve stickerlarımızı alıp Hematoloji servisine doğru yola çıktık. Servise gittiğimizde 5 yaşında olan ve Lösemi (Kan kanseri) tanısı alan dünyalar tatlısı miniğimiz Elif Zümra ile tanıştık. Elif Zümra ile boyama yapıp güzel sohbetler ettik. En sevdiği rengin pembe olduğunu en sevdiği hayvanın da kedi olduğunu öğrendik. Bize oynadığı oyunları gösterdi ve hep beraber hem öğrendik hem de eğlendik. Ayrıca stickerları da çok seviyormuş Elif Zümra. Yapboz yapmayı ne kadar sevdiğini hatta 500 parçalık yapboz bitirdiğini de öğrendik. Miniğimiz şimdi 1000 parçalık yapboz yapmak istiyormuş. Elif Zümra’yla eğlenceli sohbetimiz sonrasında dileğini sorduğumuzda "1000 Parçalık Yapboz" cevabını aldık. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Güneşli ve güzel bir ilkbahar sabahında Elif Zümra'nın hediyesinin geldiğini duyunca hemen fakülteye doğru yola koyulduk. Prensesimizin bizi gördüğü andaki gözlerindeki ışık, yüzündeki tatlı gülümseme paha biçilemezdi. Beraber hediyenin üstündeki resimleri incelemeye başladık ve çok eğlendik. Elif Zümra'nın mutluluğuna ve sevincine ortak olduğumuz için biz de çok mutluyduk. Bu mutluluğumuza ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: