BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ayşe - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneş ışıklarının parıldadığı bir aralık gününde oyuncaklarımızı ve boyama kitaplarımızı alıp heyecanlı bir şekilde Adölesan servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde bizi güneş sarısı saçları ve deniz mavisi gözleriyle ışıldayan miniğimiz Ayşe karşıladı. Ayşe 9 yaşında Kısa Bağırsak Sendromu tanısıyla tedavi görmekte. Kendisiyle tanıştıktan sonra daha önce hiç kardan adam yapmadığını söyledi ve biz de oyun hamuruyla çok güzel bir kardan adam yaptık. Sonrasında yanımızda getirdiğimiz boyama kalemlerinin sayısını İngilizce sayarak bizi kendisine hayran bıraktı ve hep birlikte boyama kitabında güzeller güzeli miniğimizin seçtiği kedili sayfayı boyamaya başladık. Boyamamızı yaparken ettiğimiz sohbet sırasında en sevdiği oyuncağının akıllı tavşan, en sevdiği dersin ise Türkçe olduğunu öğrendik. Boyamamız bittikten sonra çıkartmalarımızın içinden en sevdiği rengi içeren uğur böceği çıkartmalarından bize hediye etti. Ziyaretimizin sonunda Ayşe’mize bizden dileğini sorduk. Hiç düşünmeden uzun süredir hayali olan “Oyuncak Mutfak Seti” istediğini söyledi. Siz de Ayşe’nin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak  ister misiniz? 

Yeni yılın ilk günlerinde Ayşe'mizin hediyesinin elimize ulaştığını öğrendiğimiz anda büyük bir heyecanla miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik ve ertesi gün buluşmak üzere sözleştik. Buluşma günü geldiğinde elimizde hediyemizle miniğimizin yanına gitmek için yola koyulduk. Bizi gördüğünde gözleri hemen hediyesine gitti.  Onu bekletmemek adına hediyesini hemen verdiğimizde oyuncak setini çok beğendi ve oynamaya başladı. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: