BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ahmet - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Havanın bulutlu ama içimizin heyecan dolu olduğu bir şubat gününde neşeyle kulüp odamıza gidiyoruz. Henüz tanışmadığımız miniğimizle vakit geçirmek için özenle kulüp odamızdan eşyalar seçip Hematoloji servisine doğru hevesli adımlarla ilerliyoruz. Serviste 3 yaşındaki Ahmet ile tanışıyoruz. Ahmet Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Masmavi gözlü miniğimiz getirdiğimiz oyunlar arasından ilk önce meyvelerin resimlerinin olduğu boyama kitabını seçiyor ve beraber boyama yapmaya başlıyoruz. Meyveleri boyarken en sevdiği meyvelerin çilek ve elma olduğunu öğreniyoruz. Bunu öğrendikten sonra Ahmet'in en sevdiği renklerle en sevdiği meyveleri boyamaya karar veriyoruz. Daha sonra yanımızda getirdiğimiz üzerinde deniz gergedanı olan dergi miniğimizin ilgisini çekiyor ve dergimizi incelemeye başlıyoruz. Dergimizin sayfalarını karıştırırken keyifli ziyaretimize yapboz ile devam etmeye karar veriyoruz. Miniğimiz yapboz konusunda çok başarılı oluyor. Ziyaretimizin sonlarına doğru yaklaşırken miniğimize geçirdiğimiz güzel vakit için teşekkür ediyor ve bizden dileğinin ne olduğunu soruyoruz. Ahmet dileğinin "Uzaktan Kumandalı Polis Arabası" olduğunu söylüyor. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?


Ahmet’in dileğinin bize ulaştığını öğrenince heyecanla hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hastaneye kontrole gelecekleri gün için buluşmaya sözleştik. Buluşma günü geldiğinde içimiz kıpır kıpır bir şekilde hediyeyi aldığımız gibi hastaneye geldik. Miniğimiz bizi görünce çok şaşırdı ve dileğini teslim ettiğimizde çok mutlu oldu. Sabırsızlıkla oyuncağını açıp oynamak istedi. Miniğimizin mutluluğu bizi de çok mutlu etti. Miniğimizin yüzündeki gülücüklere gülücük katan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: