BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sevgi Nur - İstinye Tıp Fakültesi

İstinye Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir kış gününde oyunlarımızı alıp Pediatri servisinin yolunu tuttuk.  Minik Sevgi ile tanışacağımız için çok heyecanlıydık. Miniğimiz 6 yaşında ve Portal Ven Trombozu  (Karaciğer toplardamarında tıkanıklık) tanısıyla  Pediatri servisinde yatmakta. Minik Sevgi ile ilk olarak boyama yaptık.  Kendisi gibi güzel bir prensesi rengarenk boyadı.  Bu esnada en sevdiği rengin sarı olduğunu öğrendik.  Boyamadan sonra hep beraber Barbie bebeği için oyun hamurundan pasta yapmaya başladık. Çok katlı küçük çilekli pastayı yaparken çok eğlendik. Yaptığımız pastayı Barbie bebeğine sevdirebildiğimiz için çok mutlu olduk.  Oyun hamurlarıyla bir süre oynadıktan sonra hep beraber Dedektif oyununu oynadık. Yaptığı eşleştirmelerle bizi şaşırtan miniğimiz bu oyun ile çok eğlendi. Ziyaretimizin sonuna gelirken Sevgi’ye  dileğinin ne olduğunu sorduk. Sevgi bize “ Üç Tekerlekli  Sarı Bisiklet ” istediğini söyledi. Siz de güzel prensesimizin isteğini gerçekleştirip onun yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz ?

Minik Sevgi Nur'un bizden istediği bisiklet elimize ulaştığında çok sevindik ve hediyesini hemen ulaştırmak için ailesiyle iletişime geçtik.  Sevgi Nur hediyesini aynı bizim gibi heyecan ve mutlulukla karşıladı.  Miniğimizin dileğini gerçekleştiren ve onun mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: