BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ravza - İstinye Tıp Fakültesi

İstinye Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayını karşıladığımız ilk günde içimizi ısıtacak ilk ziyaretimizi yapmak için yanımıza oyunlarımızı da alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Bizi gördüğü zaman heyecanlanan miniğimiz Ravza, 5 yaşında ve Polikistik Böbrek Hastalığından  (Böbrekte birden fazla kist bulunması) dolayı geçirmiş olduğu böbrek nakli ameliyatı sonucunda hastanemizde tedavi görmekte. Bizi oldukça sıcakkanlı karşılayan Ravza ile Smart Blocks oyununu oynamaya karar verdik. Oyunu oynarken Ravza’nın hayal gücü ve yeteneği hepimizi ona hayran bıraktı. Daha sonra Ravza ile boyama yapmaya başladık. Ravza bize en sevdiği rengin pembe olduğundan ve gemileri sevdiğinden bahsetti. Kendisi bizimle gökkuşağı çizme yarışı yapmak istedi ve tabii ki  yarışı kazanan yetenekli Ravza oldu. Güzel geçen ziyaretimizin sonunda miniğimizin dileğinin ne olduğunu sorduğumuzda Ravza bize “ Smart Blocks” oyununu çok sevdiğini ve bu oyunu istediğini söyledi. Siz de dileğini gerçekleştirerek Ravza’nın yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Ravza’nın dileği bize ulaştığında hemen ailesiyle iletişime geçtik. Heyecanla  Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Tatlı miniğimiz hediyesini gördüğünde çok sevindi. Mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hemen legolarıyla oynamaya başladı. Ravza’nın mutluluğuna ve bizim heyecanımıza vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: