BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Alya Nur - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin her yeri ısıttığı güzel mi güzel bir bahar gününde oyuncaklarımızı alıp hastanenin yolunu tuttuk. Miniğimizle oyun oynamanın heyecanı ile koşa koşa onun yanına gittik. Bizi mutlulukla bekleyen miniğimiz Alya Nur 3 yaşında ve hastanemizin Genel Pediatri servisinde Sistinozis (Sistin maddesinin dokularda çökelmesiyle seyreden bir hastalık) tanısıyla tedavi görmekte. Alya ile oyun yolculuğumuza Hayvanlarla Domino oyunu ile başladık. Alya kartlardaki tüm hayvanları bildi. Daha sonrasında birlikte puzzle yaptık ve boyama yapmaya karar verdik. Boyama yaparken miniğimiz bize en çok sevdiği rengin yeşil olduğunu söyledi. Birlikte üzüm boyadık ve üzüm tanelerini gökkuşağı gibi rengarenk yaptık. Prensesimiz ile oyun oynarken bol bol da sohbet ettik. Kendisi çizgi film izlemeyi çok seviyor ve hayvanlardan da en çok kediyi seviyor. Ziyaretimiz sonuna yaklaştığımızda miniğimize bizden bir şey isteyip istemediğini sorduk. Alya bizden "Yeşil Peluş Ayı"  istediğini söyledi. Siz de bu prensesimizin dileğini gerçekleştirip onun yüzünde güller açtırmak ister misiniz? 

Güneşli ve güzel bir günde prensesimizin dileğini vermek için heyecan ve mutluluk ile hastanenin yolunu tuttuk. Güzeller güzeli prensesimiz Alya ile konuştuğumuzda kendisinin iyi olduğunu ve heyecanla ayıcığını beklediğini söyledi. Ayıcığı görünce koşa koşa yanımıza geldi ve hemen ayıcığına sarıldı. Alya ayıcığını hiç yanından ayırmak istemediğini ve artık onunla uyuyacağını söyledi. Bu tatlı prensesimizi sevindiren değerli gönüllümüze teşekkür ediyoruz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: