BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mustafa Aras - İstinye Tıp Fakültesi

İstinye Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir kış günü oyunlarımızı alıp  bizi Pediatri servisinde  bekleyen miniğimizin yanına heyecanla gittik.  Mustafa , Böbrek Transplantasyonu (Böbrek nakli) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte.  İlk olarak Anlat Bakalım oyununu oynamayı isteyen miniğimiz ,  zekası ve kelime hazinesiyle hepimizi kendine hayran bıraktı.  Galatasaraylı olan ve mavi rengi çok seven Mustafa ile oyun hamurundan farklı şekiller yapma yarışı yaptık ve kazanan tabii ki miniğimiz Mustafa oldu.  Sempatik tavırlarıyla da bizi çok eğlendiren miniğimiz büyüyünce doktor olmak istiyormuş. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığımız ziyaretimizin sonuna geldiğimizde Mustafa bizden “ Uzaktan Kumandalı Mavi Oyuncak Araba ” istediğini söyledi.  Siz de yakışıklı prensimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı tebessümüne ortak olmak ister misiniz ?

Miniğimizin dileğinin bize ulaştığını öğrendiğimizde çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Mustafa hastaneden taburcu olduğu için miniğimizin dileğini evine kargoladık. Mustafa'nın hediyesini gördüğünde  çok mutlu olduğunu öğrendik , biz de onun mutlu olmasına çok sevindik.  Minik dostumuzun dileğini gerçekleştirerek onu mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: