BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Tofiq - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ve rüzgarlı bir çarşamba akşamında oyun hamurlarımız ve kutu oyunlarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Romatoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde kardeş vatan Azerbaycan'dan gelen miniğimiz Tofiq ile tanıştık. Tofiq 11 yaşında ve hastanemizde tedavi görmekte. Girer girmez bizi zekası, tatlılığı ve kibarlığıyla adeta büyüledi ve oyun oynamaya başladık. Oyun serüvenimize kutu oyunu oynayarak başladık ve Tofiq’in yeteneği karşısında hayran kaldık. Tofiq bu oyunda oldukça başarılıydı ve oyundaki çoğu fotoğrafın isimlerini bilerek bizi çok etkiledi. Keyifli oyunumuz esnasında Tofiq ile sohbet ettik ve Galatasaraylı olduğunu, büyüyünce futbolcu olmak istediğini öğrendik. Tatlı miniğimiz en sevdiği rengin de koyu mavi olduğunu söyledi. Ayrıca sohbetimiz sırasında miniğimizin arabalara karşı da ayrı bir ilgisi olduğunu fark ettik. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. “Hot Wheels City Köpek Balığından Kaçış” ı istediğini söyledi. Siz de Tofiq’in dileğini gerçekleştirerek  tatlı miniğimizi mutlu etmek ister misiniz?

Tofiq’in hediyesinin bize ulaştığını öğrendiğimizde çok heyecanlandık.Ailesiyle iletişime geçtik ve Tofiq’in hala hastanemizde olduğunu öğrendik.Sonraki gün miniğimizin yanına gidip hediyesini teslim ettik.Tofiq hediyesini görünce çok sevindi ve onun güzel gülüşünü görebilmek bizim için çok değerliydi.Miniğimizin dileğini gerçekleştirip bu güzel gülüşe vesile olan gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: