BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9600 - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

 İlkbahar çiçeklerinin etrafa mis kokularını saçıp içimizi neşe ile doldurduğu pırıl pırıl güneşli bir günde arkadaşımız için özenle seçtiğimiz oyunlar ile Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Arkadaşımız 12 yaşına gün sayıyordu. Odaya girdiğimizde arkadaşımız geldiğimize çok sevindiğini söyledi. Biz de onunla aynı duyguları paylaştığımızı söyleyip kendimizi tanıttıktan sonra onun seçimi üzerine Uno oyunu ile oynamaya başladık. Arkadaşımızın arka arkaya başarılarının ardından bu oyunda tecrübeli olduğunu ve evde sık sık kardeşiyle oynadığını öğrendik. Kardeşiyle Uno dışında evde futbol oynadığını, takım olarak Beşiktaş'ı desteklediğini öğrendik. Sonrasında keyifli sohbetimizde derslerinin iyi olduğunu, matematik dersini sevdiğini ve ileride mühendis olmak istediğini anlattı. Sonrasında Jenga’ya geçtiğimizde Uno oyunundaki başarısına devam eden yakışıklımız, kuleleri uzattıkça uzatıp oyunu oldukça iyi bir şekilde devam ettirdi. Okul dışında ilgilendiği şeyler hakkında sohbet ederken aktif olarak basketbol oynadığını, basketboldan önce yüzmeye gittiğini bizimle paylaştı. Son oyunumuz Buz Tuzağı'nı oynarken her seferinde kendini geliştirmeye ve ilerletmeye devam etti. Her dakikasında hoş vakitler geçirdiğimiz, oyunların ve sohbetlerin içinde zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız ziyaretimizin sonuna geldik. Arkadaşımızın bizden bir dileği olup olmadığını sorduğumuzda lego arabalarını sevdiğini ve bize "Lego Araba" istediğini söyledi. Siz de arkadaşımızın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Hayatta öyle değil midir zaten; parçaları birleştirip mutluluğu bulmak. Lego yapmayı seven dostumuz galiba bu yeteneği kazanmıştı; hayatındaki mutlulukları bulup birleştirebiliyordu. Minik mühendis adayımızın hediyesinin geldiğini duyunca çok heyecanlandık. Bir an önce kendisine ulaştırmak için ailesiyle iletişime geçtik ve hemencecik hediyesini ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık. Onunla iletişime geçtiğimizde bize çok sevindiğini ve teşekkür ettiğini belirtti. Rica ettiğimizi belirttikten sonra legonun bitmiş halini merak ettiğimizi söyledik. Sonunda bitmiş halini görme sözünü aldık. Lego parçalarını birleştirdiği gibi hayatın güzelliklerini birleştirip yaşaması dileklerimizi ilettik ve dostumuzu bu denli mutlu ve umutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: