BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Rabia Esma - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Kışın kendini hissettirdiği bir çarşamba gününde bugünkü miniğimizi merak ederek Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde dünyalar tatlısı miniğimiz Rabia ile tanıştık. Rabia 4 yaşında, hastanemizde Lenfoma (Lenf sistemi tümörü) tanısıyla tedavi görmekte. Odaya girer girmez bizi sıcakkanlılıkla karşıladı ve beraber oyun oynamak için çok heyecanlandık. Miniğimiz yapboz konusunda oldukça hızlıydı ve tüm parçaları kısacık sürede bulup yapbozu başarıyla tamamladı. Bu sırada da çizgi film izlemeyi ve taç takmayı çok sevdiğini söyledi. Ardından bize oyun hamuruyla çeşitli şekiller yapmayı öğretti. Beraber bir sürü muz ve ananas yaptık. Bu sırada en sevdiği meyvenin muz en sevdiği mevsimin de yaz olduğunu öğrendik. En sevdiği hayvan ise kediymiş. Özellikle de yavru olanlar. Daha sonra miniğimizle boyama yaptık ve çok keyifli zaman geçirdik. Boyama yaparken en sevdiği rengin kırmızı olduğunu öğrendik. Şarkı söylemeyi çok seven miniğimiz büyüyünce müzik öğretmeni olmak istiyormuş. Biz Rabia ile oyunlar oynarken çok eğlendik ve güzel bir akşam geçirdik. Ziyaretimiz sonunda Rabia’ya bir dilek hakkı olsa ne isteyeceğini sorduk ve miniğimiz “ Barbie Skipper Babysitter” istediğini söyledi. Siz de Rabia’nın dileğini gerçekleştirip tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Rabia Esma'nın dileği bize ulaştığında çok sevindik ve heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Dileğini Rabia’ya ulaştırdığımızda çok sevindi ve hemen paketleri açıp oynamaya başlamak istedi. Rabia’nın bu mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: