BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Narin - İstanbul Tıp Fakültesi

1 1

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ve ılık bir Kasım gününde çantamıza doldurduğumuz birbirinden eğlenceli oyunlarımızla beraber Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Güzeller güzeli miniğimiz Narin bizi ve oyunları görünce hemen gülücükler saçmaya başladı. Önce hafıza oyunuyla başlamaya karar verdik ve kazanan takım tabi ki tatlı prensesimizin takımı oldu. Oyunumuzu oynarken sohbet etmeyi de ihmal etmedik tabi. Sohbet esnasında öğrendik ki miniğimiz 5 yaşındaymış ve boyama yapmayı çok seviyormuş. Sonrasında Narin'in en sevdiği renk olan mavi oyun hamuruyla papatya, gül, bulut ve Narin'in çok sevdiğini öğrendiğimiz pizza yaptık. Biz oyunlarımızı oynarken arada sırada Narin'in annesi de bize katıldı ve oyunlar daha da eğlenceli bir hal aldı. Yaptığımız pizzayı yiyip sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik bile. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken Narin'e dileğinin ne olduğunu sorduk. Narin önce kararsız kaldı ama biraz düşündükten sonra "Niloya Bebek ve Tospik" istediğini söyledi. Siz de güzeller güzeli prensesimizin bu dileğini gerçekleştirerek gülümsemesine ortak olmak ister misiniz ?

Narin'in dileğinin bize ulaştığını öğrendiğimizde çok sevindik ve vakit kaybetmeden annesiyle iletişime geçtik. Miniğimiz evine gittiği için hediyesini hemen kargoya verdik.  Hediyesini gören prensesimiz çok mutlu olmuş, hatta bize çok tatlı bir ses kaydı da göndermiş. Hem Narin'i hem de bizi çok mutlu eden sevgili gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: