BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ayaz Yusuf - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir pazartesi sabahında oyunlarımızı aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde hastanemizin Çocuk Nöroloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde 8 yaşındaki akıllı mı akıllı Ayaz ile tanıştık. Ayaz 8 yaşında ve hastanemizde Lösemi ( Kan kanseri) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun maceramıza Buz Kırma oyunu ile başladık. Oyundaki yeteneğiyle bizi şaşırtmakla kalmayan Ayaz aynı zamanda bizi kolaylıkla yendi. Ardından hafıza oyunu oynamaya geçtik ve takımlar halinde oyunumuza başladık. Ayaz'ın dikkati bizi çok etkiledi ve tahmin edeceğiniz gibi miniğimizin takımı büyük bir üstünlükle kazandı. Sohbet esnasında miniğimizin en sevdiği renklerin yeşil ve kırmızı olduğunu, basketbol ve futbol oynamayı da sevdiğini öğrendik. Ayrıca miniğimiz Trabzonsporluymuş ve bir gün stadyumda maça gitmek de hayalleri arasındaymış. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Katlanabilir Piyano" istediğini söyledi. Biz Ayaz ile tanıştığımıza çok mutlu olduk. Peki ya siz Ayaz'ın dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Ayaz'ın dileği bize ulaştığında çok heyecanlandık ve hemen annesini arayıp haber verdik. Evine ulaştığımızda miniğimiz bizi koca gülümsemesiyle karşıladı. Heyecanla paketi açan miniğimiz piyanoyu görünce çok mutlu oldu. Hediyenin küçük dostumuzun yüzünde oluşturduğu gülümseme bize ayrı bir mutluluk kattı. Ayaz'a ve bize bu güzel anı yaşatan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: