BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Merve - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli ve sıcak bir kasım gününde yapbozumuzu ve boyama kitabımızı alıp Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Burada bizi al al yanakları ile 9 yaşındaki Merve karşıladı. Merve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görüyor. Dünyalar tatlısı Merve ile tanışıp hemen yapboza başladık. Bir yandan da güzel bir sohbete daldık. Büyüyünce ne olmak istediğini sorduk. Merve bize büyüyünce doktor olmak isteğini söyledi. En sevdiği ders ise zor olmasına rağmen matematikmiş. Prensesimizin en sevdiği renk de siyahmış. Yapbozumuzu bitirip hızımızı alamadık ve boyama kitabından Merve'nin seçtiği kaplanı boyamaya başladık. Boyamayı yaparken prensesimizin sohbetine ve neşesine doyamadık. Merve bizleri pratik zekası ile büyüledi. Yorucu okul tempomuzun içinde prensesimizle tanışmak bizleri çok mutlu etti. Bu güzel ziyaretin sonunda sıra Merve'ye dileğini sormaya geldi. Prensesimiz biraz düşünüp "Barbie Kahve Dükkanı Seti" cevabını verdi. Sizler de Merve'nin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir şubat gününde Merve'nin hediyesinin bize ulaştığı haberini aldık ve heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin hastanemizden taburcu olduğunu öğrendik. Kontrole geleceğini öğrendiğimizde hediyesini alıp miniğimizin yanına gittik. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu. O mutlu olunca biz de çok mutlu olduk. Prensesimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: