BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Efsa - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bol yağmurlu güzel bir kış gününde yeni bir miniğimizle tanışacak olmanın heyecanıyla Hematoloji servisimizin yolunu tuttuk. Günümüzü güzelleştiren miniğimizin ismi Efsa. Prensesimiz 15 yaşında Kronik ITP (Kan pulcuklarının sayısında azalmayla karakterize bir tablo) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Efsa kendimizi tanıtıp onunla vakit geçirmek istediğimizi söyleyince çok mutlu oldu. Tabii elimizdeki Jenga oyununu görünce gözleri ışıl ışıl parıldadı. Ara sıra arkadaşlarıyla severek oynadığını ve oyunda da baya iyi olduğunu söyledi. Vakit kaybetmeden hızla tahta parçalarımızı dizip oyunumuza başladık. Tahtaları bir bir çekerken bu sırada bolca muhabbet ettik. Muhabbetimiz sırasında prensesimizin teknolojiye çok ilgili olduğunu ve bilgisayar mühendisi olmak istediğini öğrendik. Güzel gözlü Efsa'mız bize hobilerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi tabii. Resim çizmeyi ve kitap okumayı çok seviyormuş. Okuduğu kitapların isimlerini sıralarken tam bir kitap kurdu olduğunu da öğrenmiş olduk. Muhabbet ederken Jenga oyunumuz da baya bir ilerleyip yıkılmaya yaklaşan uzunca bir kule oldu. Kulemiz sallandıkça oyunun heyecanı arttı. En başından beri iyi bir Jenga oyuncusu olduğunu söyleyen prensesimiz maharetlerini gösterdi ve tabii ki kazanan o oldu. Bol eğlenceli, kahkahalı ziyaretimizin sonuna yaklaşırken güzeller güzeli Efsa'mıza hep hayalini kurduğu dileğini sorduk. Bize "Baskılı Pembe Sweatshirt" cevabını verdi. Siz de prensesimizin dileğini gerçekleştirerek gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Bu sabah güzel bir haberle günümüz güzelleşti. Prensesimiz Efsa'nın hediyesinin bize ulaştığını öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden iletişime geçtik. Serviste olduklarını öğrenince hızlıca hediyesini götürdük. Efsa bizi kocaman bir gülümseme ile karşıladı. Hemen paketi açtı. Pembe rengi çok seven Efsa tam istediği gibi bir sweatshirt olduğunu söyledi. Özellikle arkasının yazı baskısını çok sevdi. Biz de Efsa'mızı böylesine mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: