BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Asmin Mira - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir kış gününde yapbozumuzu ve Market Arabası kutu oyunumuzu alıp minik prensesimiz Asmin ile tanışacak olmanın verdiği heyecanla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde bize merakla bakan 2 minik gördük. Odada prensesimiz Asmin ve onun abisi Muhammet vardı. Asmin 8 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Prensesimizle tanıştıktan sonra oyunlar oynamaya başladık. Prensesimizin abisi Muhammet de bize eşlik etti. İlk olarak yapbozumuzu çözmeye başladık. Yapbozumuz bizi bir tık zorladı ama miniklerimiz yapboz oyununda oldukça iyilerdi. Miniklerimizle beraber yapbozumuzu zevkle tamamladık. Bir yandan da sohbetimize devam ettik. Miniğimize büyüyünce ne olmak istediğini sorduk ve daha önce pek duymadığımız bir yanıt aldık. Prensesimiz Asmin büyüyünce Sağlık Bakanı olmak istiyormuş. Miniğimizin en sevdiği ders ise matematikmiş. Prensesimize en sevdiği rengi sorduğumuzda ise pembe yanıtını aldık. Miniğimiz Asmin ile bir yandan sohbetimize devam ederken bir yandan da yeni oyunumuza geçtik. Sıradaki oyunumuz Market Arabası kutu oyunuydu. Market Arabası biçimindeki kartlarımızı dağıttıktan sonra meyve ve sebze simgeli kartları sırasıyla çektik. İlk önce market arabasını dolduran oyunu kazanıyordu. Miniğimiz bu oyunda da oldukça başarılıydı. Birkaç tur Market Arabası kutu oyunumuzu oynadıktan sonra ziyaretimizin sonuna doğru prensesimize dileğini sorduk ve "Barbie Rüya Evi" yanıtını aldık. Sizler de prensesimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir günde prensesimiz Asmin Mira'nın dileğinin bize ulaştığı haberini aldık ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olmadıklarını ve kontrol için geleceklerini ögrendiğimizde miniğimizin hediyesini alıp hastanemizin yolunu tuttuk. Asmin Mira hediyesini görünce çok mutlu oldu ve heyecanla yanımıza koştu. Miniğimiz mutlu olunca biz de çok mutlu olduk. Prensesimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: