BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yaren Elif - Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi

Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel yağmurlu bir günde oyuncaklarımızla birlikte Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı mı tatlı miniğimiz olan Yaren Elif ile tanıştık. Yaren Elif 7 yaşında ve İmmun Yetmezlik (Bağışıklık sisteminin yetmezliği) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Yaren Elif ile çok keyifli vakit geçirdik. Kendisiyle oyunlar oynadık ve bolca sohbet ettik. Oyun serüvenimizde Yaren Elif ile renk oyunu oynadık. Daha sonra ise Yaren Elif çok güzel boyamalar yaptı. Bize boyama yapmayı çok sevdiğinden bahsetti. Ayrıca boyama yaparken bize en sevdiği rengin sarı ve mavi olduğunu, bebeklerle oynamayı çok sevdiğini söyledi. Sohbetimize devam ederken öğretmen olmak istediğinden de bahsetti. Ziyaretimiz sonunda dileğini sorduğumuzda bizden "Barbie Bebek" istediğini söyledi. Siz de Yaren Elif'in dileğini gerçekleştirip onun o tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir kış günü miniğimiz Yaren Elif'in dileğinin elimize ulaştığı haberini aldık. Dileğini ulaştırmak için heyecanla aileyle iletişime geçtik. Yaren Elif’in hediyesini mutlulukla ailesine teslim ettik. Yaren Elif’in, dileğine ulaştığında çok mutlu olduğu ve eline geçer geçmez oynamaya başladığı haberini aldık. Biz de çok mutlu olduk. 

Yaren Elif'in bu dileğinin gerçekleşmesine vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: