BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Fatmanur - Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi

Tokat Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yeni yılın ilk haftalarında Pediatri bölümünde olan birbirinden eğlenceli minik arkadaşlarımızla keyifli vakit geçirmek için yola koyulduk. Bugünkü ziyaretimize ise gülüşüyle içimizi ısıtan 5 yaşındaki Fatmanur ile tanışarak başladık. Fatmanur Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla üniversite hastanemizde bir haftadır tedavi görmekte. Beraber güzel sohbetler ettik. Bizlere en sevdiği rengin sarı olduğunu, ileride doktor olup insanlara yardım etmek istediğini söyledi.  Fatmanur'la resim eşleştirme ve Bil Bakalım Kim oyunu oynadık. Hepsinde bizleri mağlup etmeyi başaran Fatmanur'la geçirdiğimiz bu güzel vaktin sonuna geldiğimizde dileğini sorduk ve bizden "Bil Bakalım Kim?" masa oyununu diledi. Peki siz değerli miniğimiz Fatmanur'un dileğini gerçekleştirerek yüzünde bir  gülümseme oluşturmak ister misiniz?

Miniğimiz Fatmanur'un dileği elimize ulaşır ulaşmaz ailesi ile iletişim kurduk. Prensesimiz taburcu olduğu için ailesiyle beraber bir gün belirledik. Fatmanur hediyesini almaya babasıyla birlikte gelmişti. Hediyesini alırken yaşadığı heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okumak mümkündü. Miniğimizin yüzünü güldüren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: