BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yağmur - Gaziantep Tıp Fakültesi

Gaziantep Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir kış gününde dersimiz biter bitmez heyecanla oyunlarımızı alıp Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı bir o kadar da akıllı olan Yağmur ile tanıştık. Yağmur 12 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Kendimizi miniğimize tanıttıktan sonra vakit kaybetmeden oyun serüvenimize başladık. Süper Bardaklar oyununu seçtik ve daha önce bu oyunu oynamayan miniğimize oyunu anlattık. Miniğimiz oyunu hemen kavradı ve hızlıca bardakları kartlardaki resimlere uygun dizerek galip gelmeyi başardı. Oyunumuzu oynarken bir yandan da sohbet etmeyi ihmal etmedik. Miniğimiz bize büyüyünce iyi bir doktor olmak istediğini söyledi. Dersleri de iyi olan Yağmur en çok matematik dersini seviyormuş ve bunda matematik öğretmenine olan sevgisi de etkiliymiş. Bir ablası ve bir abisi olan miniğimiz bize abisi ile daha iyi anlaştığından da bahsetti. Tuttuğu takımın da Fenerbahçe olduğunu öğrendikten sonra ziyaretimizin sonuna doğru yaklaştık. Miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Zeki ve güzel miniğimiz yanında sarılabileceği bir “Beyaz Peluş Ayıcık” istediğini söyledi. Siz de Yağmur’un dileğini gerçekleştirip onun güzel gülüşüne ortak olmak ister misiniz? 

Yağmur’un hediyesinin elimize ulaştığını öğrenir öğrenmez ailesiyle iletişime geçtik. Prensesimizin evde heyecanla güzel ayıcığını beklediğini öğrendik. Evleri yakın olan miniğimize hediyesini kendimiz vermek istedik. Miniğimiz  istediği beyaz ayıcığı görünce çok sevindi ve hemen ayıcığına sarıldı. Ayıcığını çok sevdiğini ve uyurken de yanından ayırmayacağını hatta çoğu zaman ona sarılarak uyuyacağını söyledi. Dileği gerçekleşen miniğimizin mutluluğunu görmek bizi de çok mutlu etti. Bu mutluluğa ortak olan gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: